See MENU & Order

Despre Restaurantul LaTeo

Specialitati pregatite cu pasiune de insasi Teo, ospitalitate specifica sangelui latin, ambianta calda si un loc de-a dreptul incantator.

Situat aproape de centrul orasului Tirgu Mures pe strada Papiu Ilarian Alexandru nr.1, colt cu Mihai Viteazu, la doi pasi de Cetatea Medievala si Universitatea „Petru Maior”, restaurantul „La Teo” este renumit pentru rafinatele delicii culinare si varietatea de vinuri pe care le ofera. Specialitati pregatite cu pasiune de insasi Teo, ospitalitate specifica sangelui latin, atmosfera calda si un loc de-a dreptul incantator, acestea ar putea fi cuvintele care descriu Restaurantul nostru.


In toamna anului 2003 noi, familia Teo, am venit cu ideea de a deschide o pizzerie autentica in Tirgu Mures. Am descoperit actuala locatie, o cladire din secolul al XIX-lea, care ne-a gazduit rapid si a devenit o a doua noastra casa. Initial aceasta a fost compusa din doua sali suficient de incapatoare pentru pizzeria autentica visata. Insa, din 2003 si pana in prezent visul nostru s-a extins si am venit cu modificari facute din dorinta de surprinde mereu. Relativ recent am marit si spatiul, restaurantul nostru avand acum o capacitate de 120 de locuri.


Cu timpul am reusit sa ne perfectionam si serviciile, personalul si, alaturi de pizza, pastele, salatele si deserturile care ne-au facut celebri in tot acest rastimp, in meniul nostru am adaugat o variata lista cu preparate din pui, vita, porc, precum si, nu in ultimul rand, cu ce ne place sa ne mandrim, preparate din peste si fructe de mare. Va rasfatam cu produse mereu proaspete, caci altfel nu reusim sa redam splendoarea bucatariei mediteraneane.

Teo va saluta si va asteapta sa ii treceti pragul fie ca veniti la o cina romantica in doi, fie la o iesire cu familia si prieteni. Cu speranta ca v-am convins sa ne vizitati, familia Teo va asteapta sa pasiti in universul bogatei bucatarii mediteraneane, cu dezideratul de a va oferi o adevarata experienta culinara!